Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Keuze mobiel of naar praktijklocatie?

 

MOBIEL

Reizen met een paard is soms eenvoudig te regelen en soms wat lastiger. Daarom hebben we veel mobiele apparatuur. We mogen gerust stellen, dat Paardendokters zelfs zeer breed en kwalitatief goed uitgerust is, om veel onderzoeken op stal te doen.

 

MAAR NIET GEDWONGEN MOBIEL

Wij zijn echter geen praktijk, die noodgedwongen alles mobiel moet doen, omdat er geen kliniek ingericht is. In specifieke situaties dat mobiel werken de kwaliteit van dienstverlening terug gaat dringen en dit voor het paard nadelige gevolgen kan hebben, is mobiel werken een slechte optie.

Zo kan er bijvoorbeeld de noodzaak zijn uiterst steriel te werken, een stand nodig zijn als het paard bij een type behandeling echt stil moet blijven staan of geeft apparatuur op praktijk meer beeld. Een andere reden dat veel mensen bij bredere onderzoeken toch kiezen voor de praktijk, is ook dat hier soms veel meer rust en privacy is, dan op sommige stallen geregeld kan worden.

 

KEUZE VOOR MOBIEL PER APPARAAT

In het menu kun je onder apparatuur verder lezen, welke onderzoeksapparatuur bij ons mobiel is en welke behandelingen we wel of liever niet mobiel doen.

 

Kliniekgebouw in Zwaanshoek Keuze mobiel of naar praktijklocatie?
Uitgebreid ingerichte mobiele kliniek Keuze mobiel of naar praktijklocatie?