Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Uitbreiding team Leonie Meijs

15 december 2017

 

Leonie is haar hele leven met paarden in de weer, heeft in haar jeugd ook gewerkt als stalmedewerker, groom enz. Dat bij plotselinge paardenproblemen goede kwaliteit en begeleiding van een arts in eerste en tweede lijn, heel belangrijk kan worden voor paard en eigenaar, was haar in deze tijd al heel duidelijk geworden. Inmiddels is Leonie met onderscheiding in Gent afgestudeerd. Vanuit haar jeugdervaring had ze als student bewust gekozen, om zich eerst via stages verder te gaan verdiepen in gedegen beheersing van de eerste lijn. Leonie beschikt over de specifieke bescheiden en nauwkeurige manier van denken en handelen, die wij zo graag bij een arts zien.

Ook heeft zij veel interesse in omliggende gebieden. Zo volgt ze aanvullend ook de opleiding Chiropractie aan de Backbone Academy, Buxtehude, Duitsland en liep ze al veel stage bij een nederlandse chiropractor. 

In 2017 waren onze dagen soms opeens te vol. Bovendien gaat Erica in 2018 een kindje krijgen dus enige tijd met verlof. Zo ging Leonie eind 2017 met ons mee lopen en al snel besloten we, dat ze echt heel goed bij ons in het team past!